joi, 21 iulie 2011

LACUL BREAZA - MURES            Lacul Breaza,este situat bineanteles in localitatea Breaza din jud. Mures,la aproximativ 5 km de  Reghin inspre Cluj.Este o balta privata,micuta,dar cocheta,amenajata cu tot ce i-ar trebui unui pescar, adica ciuperci prevazute cu mese si banci,locuri amenajate pentru gratare,etc.Zona este ingradita,si supravegheata, astfel nu va va deranja nimeni.Curatenia este la ea acasa.
Adancimea lacului incepe de la 1,5 metri in cel mai mic punct, si 4 metri in cel mai adanc. Lacul este populat cu regularitate cu crap,caras si ceva salau.Punctul forte a-l lacului este crapul.Sub un kilogram nu prea aveti sanse sa prindeti, si raportat la marimea lacului,pot sa zic ca e tixit.
            Taxa este 25 lei pe zi,si 25 lei pe noapte,in care ai voie sa pescuiesti cu 2 bete (nici nu ai nevoie de mai multe),iar in taxa ai inclus un kg de crap sau 2 kg de caras,la alegere.Pestele prins in plus,il poti cumpara cu 15 lei kg (crapul).Localizarea lacului prin satelit o gasiti aici: http://www.panoramio.com/photo/56013690

7 comentarii:

 1. Ai fost pe acest lac? M-ar interesa sa merg, oare cum as putea sa fac rost de un nr de tel sa fac o rezervare, sunt din sibiu si nu as vrea sa vin degeaba sa nu am loc, avand in vedere ca ii asa mic lacul!

  RăspundețiȘtergere
 2. nr. de telefon ptr. contact este 0744757384, Cristi

  RăspundețiȘtergere
 3. la mirada especial del que saca fotografías,esa mirada,vale mucho mas de lo que pueda decirte yo!
  muchisimas gracias!
  un abrazo
  lidia-la escriba

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. Buna!!! Daca vreti sa rezervati un loc puteti suna la nr de tel 075744141 Domnu Iulian, se poate veni si fara rezervatie dar daca vrei sa fiti siguri ca veti avea un loc puteti suna linistiti. Va asteptam !!! FIR INTINS!!

   Ștergere
 5. Am fost ieri pe lac, relaxare totala, peste la discretie.Telefon contact 0757544141, Iulian

  RăspundețiȘtergere